top of page
Search
  • Admin

Anna palautetta!

”Tämä on kyllä mielenkiintoinen tapa tehdä.”

”Tämä on ollut kauhean kivaa.”

”Kun on tekeväinen eikä pelkää tietokonetta niin kyllä käyttö onnistuu.”

”Minulle tämä on ollut hyväksi ja olen ollut tekemiseen oikein tyytyväinen.”


Tällaista palautetta olemme saaneet kysyessämme mielipiteitä Jututus-sovelluksesta. Sovelluksen käyttäjät ovat keränneet kokemuksia palvelusta kukin omaan tahtiinsa. Suhtautuminen on ollut hyvin myönteistä ja kertoo ikäihmisten asennoitumisesta digitaalisuuteen: valmiudet ja halukkuus oppia on, kunhan siihen saa tarvittaessa tukea. Näin kertovat asiakaskertomuksissamme haastatellut Jututus-käyttäjätkin.
Palautetta käytöstä ja ulkoasusta


Jututus-palvelusta olemme kyselleet mielipiteitä ja kehittämisehdotuksia käyttäjille osoitetulla palautelomakkeella sekä netistä löytyvällä lomakkeella, lisäksi olemme saaneet vinkkejä asiantuntijoilta sovelluksen käytettävyyteen. Kuten muillekin yrityksille, meillekin on tärkeätä tietää, mitä käyttäjät ovat mieltä palvelustamme ja minkälaisia kokemuksia ja parannusehdotuksia he ovat havainneet sovellusta käyttäessään. Käyttäjätieto on olennaista varsinkin, kun vielä melko nuori Jututus-sovellus on nyt otettu käyttöön toden teolla ja haluamme sen olevan käyttäjäkunnalleen mielekäs ja mielihyvää tuottava palvelu.


Asiakaspalautteita on annettu mm. sovelluksen käytettävyydestä. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että käyttäjä pysähtyy miettimään, miksi jokin asia toimii tietyllä tavalla. Käyttäjät ovat kertoneet, mikä hämmentää ja miten ehkä olisi parempi tehdä. Palautetta on tullut myös sovelluksen sisällöstä. Sen perusteella sovelluksen sisältö on koettu monipuoliseksi, ja vanhat valokuvat tempaavat mukaansa kertoessaan tarinaa menneiltä vuosikymmeniltä. Tarkennuksia ja täydennyksiä aineistoon on myös saatu ja olemmekin heti tarttuneet niihin kiitollisena monipuolistaessamme sisältöä.


Ulkoasu uudistettu


Palautetta käyttäjät ovat antaneet myös Jututuksen ulkoasusta, ja se onkin johtanut tällä viikolla julkaistuun sekä sovelluksen että Jututuksen nettisivuston uudistukseen. Sovelluksessa olemme erotelleet eri osiot selkeämmin toisistaan värikoodeilla, tarkentaneet osioiden nimiä, jotta ne johdattelisivat käyttäjät selkeästi oikeaan paikkaan ja tehneet muita pienempiä käytettävyyteen ja ulkoasuun liittyviä parannuksia. Palautetta olemme jo saaneet uudistuksestakin: käyttäjät ovat kokeneet sovelluksen ja nettisivutkin uudistuksen myötä raikkaiksi ja selkeiksi. Erään käyttäjän sanoja lainatakseni: ”Nyt sivunne ovat paljon raikkaammat ja inspiroivammat; eivät näytä niin vuosikymmenten painamilta, kuin olisi puhallettu pölyt pois muistojen päältä!”

Kiitos teille, jotka olette auttaneet meitä kehittämään sovellusta. Olette ansainneet helppokäyttöisen ja ulkoasultaan selkeän ja silmää miellyttävän sovelluksen. Toivotamme teille ja kaikille uusille käyttäjille mielekkäitä hetkiä sovelluksen parissa!

20 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentarer


bottom of page