top of page

Jututuksen sisältö

Jututukseen tallennetaan Sinun tarinasi. Voit kertoa haluamasi mukavat muistot ja tapahtumat. ​

Omissa tiedoissasi voit kertoa läheisistä ihmisistäsi, elämäsi tärkeimmistä vaiheista ja omista mieltymyksistäsi. Elämäntarinaan voit tallentaa valokuvia elämästäsi sekä niihin liittyvät tarinat.

 

Omien tarinoidesi lisäksi voit katsella ja kuunnella suomalaista elämää eri vuosikymmeniltä. Aikakone ja kuvaosio kertoo yhteiskuntamme historiaa valokuvien sekä niihin liittyvien tarinoiden ja äänien avulla. Musiikkiosiossa voit valita kappaleita eri vuosilta ja vuosikymmeniltä, ja videot-osio tarjoaa hauskaa katseltavaa viimeisiltä vuosikymmeniltä.

Etusivu_Jututus.PNG
Tietoni
Sieppaa.PNG

Minkä nimisiä ovat läheisimmät henkilösi? Mikä on toiveesi ja mistä eläimestä tai ruuasta pidät eniten? Mitä koulua kävitkään ja mikä oli kotipaikkakuntasi?

Omaan profiiliin voit tallentaa kuvasi, haluamasi tiedot ja mieltymykset. Voit kertoa omaa tarinaasi ja saada sen tallennettua läheisiäsi varten. Oma tarinasi auttaa jututtajaa muistelemaan kanssasi menneitä, sinulle rakkaita tapahtumia.

Elämänkaareni

Onko tämä sinun elämäntarinasi? Kerro elämäsi vaiheet kirjattavaksi Jututuksen elämänkaareen. Voit ottaa ne sieltä esiin jututtajan kanssa koska tahansa ja muistella lisää.

Nelkytluku.JPG
Kuuskytluku.JPG
Kasikytluku.JPG
Aikakone
Kuvat
Musiikki
Videot

Käyttäjille yhteiset osiot kertovat meidän suomalaisten yhteistä historiaa kuvien, tarinoiden, musiikin ja videoiden avulla.

Aikakoneen hauskoissa tarinoissa eri vuosikymmeniltä on kerrottu niihin liittyvissä valokuvissa näkyvistä tapahtumista tai tavaroista, ja usein kuviin on liitetty myös ääniä: miltä kuulostaa maidon suhina sinkkiämpäriin tai ravikilpailut Käpylän raviradalla.

Musiikkiosiossa voit kuunnella eri vuosikymmenien musiikkia ja video-osiossa katsella eri aihepiirien videoita.

Valokuvista tarinoineen, musiikkikappaleista ja videoista voit valita talteen suosikkisi ja palata niihin yhä uudelleen.

bottom of page